Gå til forsiden    Oversigt    Udskriv printvenlig   

Brugerlogin

Venligst indtast brugernavn og password for at logge ind.
Brugernavn:
Password:

Retningslinier for forum

 

Alle brugere af Drekis forum opfordres til at benytte sig af en sober tone og behandle andre som man gerne selv vil behandles.

Dreki forum

Du skal være logget ind for at kunne oprette et indlæg
Kategorier: Arkiv:
 

Hej
Vil lige minde om, at fristen for at forny medlemskabet til Dreki var 3/2-14. Der er udsendt men mail i starten af januar med li<x>nk til at betale medlemskabet via SPORTI. Hvis ikke du har fået denne mail så kontakt da venligst Ulla Harbo på thomsenharbo@remove-this.bbsyd.dk.
Medlemmer der ikke har fornyet vil ikke fremover få tilsendt medlemsbladet.

Mvh Ulla Harbo

Oprettet af: Ulla - søndag 09. februar 2014
Kategori: Generelt

Se filen for mere info om Drekis nye bestyrelse

Mvh Anne Sofie

Vedhæftet fil: Ny_bestyrelse_i_Dreki.docx
Oprettet af: Anne - mandag 20. januar 2014
Kategori: Generelt

Jeg har i Maj måned købt to herlige simuler. Vi er i god gang med ridning, men mangler nogle at ride med. Vi har herlige arealer  hede og skov. Vi bor i Fæsted mellem Rødding og Ribe
mvh Eva og Liv

Oprettet af: Eva - tirsdag 26. november 2013
Kategori: Generelt

Æble

Oprettet af: Eva - tirsdag 26. november 2013
Kategori: Generelt

Kære alle junior / ungrytter op til 25 år!
Så er der påny mulighed for at deltage i Dreki juniorlejr. I år afvikles junior lejren på Hindsig Ride center og strækker sig over følgende dage:
Fredag den 5/7 ankomst mellem kl. 15.00 og 17.00. Indkvartering af hest og rytter. Om aftenen er der mulighed for at ride lidt på banen eller en lille tur ud.
Lørdag formiddag øve ringridning + andet sjov og spas. Om eftermiddagen er der tænkt en tur ud uden hest til strand / svømmehal ell. lign.
Søndag: Undervisning ved Lilian Pedersen, Lipo Islændercenter. Lilian er en dygtig underviser og konkurrence rytter på højt plan.  Hun underviser ryttere på alle niveauer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Lilian ang. træning, tilridning, problem heste m.m.
Mandag: Lang ridetur (med følge af en voksen rytter). Pakke sammen + oprydning. Afslutter med fælles spisning kl. 18.00. Forældre medbringer en menu (til ca. 4 personer) til et buffetbord  i forbindelse med afhentning.
Der overnattes i telt. Medbring gerne selv et hvis du har. Derudover skal du have underlag, sovepose m.m., praktisk og lunt tøj til flere formål + badetøj, hegnsudstyr til hesten + foder og spande. Snoller og hyggemad til eget forbrug.
Tilmelding og pris: Tilmelding til Ulla Harbo, senest 15 juni. Mail thomsenharbo@bbsyd.dk , tlf. 21723818. Pris 400 kr. Indbetales på Dreki konto 7780 1544303, husk navn på indbetaler.
På gensyn og hilsen fra junior udvalget.

Oprettet af: Ulla - tirsdag 23. april 2013
Kategori: Generelt