Gå til forsiden    Oversigt    Udskriv printvenlig   

Brugerlogin

Venligst indtast brugernavn og password for at logge ind.
Brugernavn:
Password:

Retningslinier for forum

 

Alle brugere af Drekis forum opfordres til at benytte sig af en sober tone og behandle andre som man gerne selv vil behandles.

Dreki forum

Du skal være logget ind for at kunne oprette et indlæg
Kategorier: Arkiv:
 

Kære medlemmer
Vi var i går til Årsmøde i St. Bededagsforeningen, og med den skepsis vi på et tidspunkt havde ifm regnskab/overskud var vi lidt spændte. Formandens beretning og regnskab blev godkendt og skepsisen havde noget at gøre med manglende information etc. Styregruppen gør et stort stykke arbejde ifm St. Bededagsstævnet og det positive i det hele - de hygger sig med det og hinanden - som jo er meget vigtigt i alt friviligt arbejde - det SKAL være sjovt. Vi meldte os som tidligere til at varetage ledvogter jobbet på VM banen - klubben fik ros for den måde vi laver vagtplan. - dejligt - takken gives hermed videre 
Referat fra møde kommer på forum
Med venlig hilsen
Karsten

Oprettet af: karsten - mandag 12. november 2012
Kategori: Generelt

Kære medlemmer
Så står DI generalforsamlingen igen for døren, personlige medlemmer af DI har fået tilsendt indkaldelse samt de vedtægtændringer den siddende bestyrelse ønsker skal ændres.
Jeg beder at I forholde Jer til de foreslåede ændringer og til ikke personlige medlemmer - I bedes gå på DI hjemmesiden og se indkaldelse samt forslag til vedtægtændringer. På sidste klubmøde var der stor utilfredshed ifm klubbernes manglende indflydelse, som hvis ændringsforslaget bliver vedtaget, for- ringes  yderligere. DREKI får tildelt 3 klubstemmer - jeg beder Jer komme med indlæg ifm afstemningen til ændringsforslagene så vores stemmer  bliver brugt på en korrekt måde (for eller imod)
Med venlig hilsen
Karsten

Oprettet af: karsten - onsdag 07. november 2012
Kategori: Generelt

Et vellykket og godt besøgt Følshow er overstået. Sikke en god dag og med en masse smukke og dejlige føl og ungheste.
En stor tak skal til alle de frivillige der var mødt op og gav en kæmpe hånd med, også stor tak til Hindsig Ridecenter for de gode rammer, tak til dommerne Tenna og Kristiane, sponsoere og hingsteejerne der venligst havde sponseret bedækninger ved deres hingste.
Vi ser frem til at gentage succesen igen til næste år:-)
Mvh. Jannie og Christina

Oprettet af: Christina - mandag 08. oktober 2012
Kategori: Generelt

Islandshestens Dag i Gryden blev igen en vellykket dag med mange heste, ryttere med det sædvanlige gode humør og pænt besøgt ikke kun af "hestefolk" - Tak til Jer alle for arrangementet - tekst og billeder kan I finde på JV og i Budstikken.
Vi ka`bare det der !!!!
Mvh
Karsten

Oprettet af: karsten - mandag 01. oktober 2012
Kategori: Generelt

Til alle som var med i Gryden... Tak for en super hyggelig dag!!
Dejligt at opleve, at trods at de fleste sikkert har nok at se til i hverdagen, så er der alligevel så mange Dreki medlemmer der bakker op om dette arrangement.
Det er bare fedt!
Speciel tak til Åge som ville holde hans fødselsdag i Gryden med os, til Rudi for pølser og til Jan for at få os op af Gryden igen... ;o)
 
Håber vi ses igen til næste år!

Oprettet af: Jannie - søndag 30. september 2012
Kategori: Generelt