Gå til forsiden    Oversigt    Udskriv printvenlig   

Brugerlogin

Venligst indtast brugernavn og password for at logge ind.
Brugernavn:
Password:

Retningslinier for forum

 

Alle brugere af Drekis forum opfordres til at benytte sig af en sober tone og behandle andre som man gerne selv vil behandles.

Dreki forum

Du skal være logget ind for at kunne oprette et indlæg
Kategorier: Arkiv:
 
Juniorlejr 2013

Kære alle junior / ungrytter op til 25 år!
Så er der påny mulighed for at deltage i Dreki juniorlejr. I år afvikles junior lejren på Hindsig Ride center og strækker sig over følgende dage:
Fredag den 5/7 ankomst mellem kl. 15.00 og 17.00. Indkvartering af hest og rytter. Om aftenen er der mulighed for at ride lidt på banen eller en lille tur ud.
Lørdag formiddag øve ringridning + andet sjov og spas. Om eftermiddagen er der tænkt en tur ud uden hest til strand / svømmehal ell. lign.
Søndag: Undervisning ved Lilian Pedersen, Lipo Islændercenter. Lilian er en dygtig underviser og konkurrence rytter på højt plan.  Hun underviser ryttere på alle niveauer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Lilian ang. træning, tilridning, problem heste m.m.
Mandag: Lang ridetur (med følge af en voksen rytter). Pakke sammen + oprydning. Afslutter med fælles spisning kl. 18.00. Forældre medbringer en menu (til ca. 4 personer) til et buffetbord  i forbindelse med afhentning.
Der overnattes i telt. Medbring gerne selv et hvis du har. Derudover skal du have underlag, sovepose m.m., praktisk og lunt tøj til flere formål + badetøj, hegnsudstyr til hesten + foder og spande. Snoller og hyggemad til eget forbrug.
Tilmelding og pris: Tilmelding til Ulla Harbo, senest 15 juni. Mail thomsenharbo@bbsyd.dk , tlf. 21723818. Pris 400 kr. Indbetales på Dreki konto 7780 1544303, husk navn på indbetaler.
På gensyn og hilsen fra junior udvalget.

Oprettet af: Ulla - tirsdag 23. april 2013
Kategori: Generelt