Gå til forsiden    Oversigt    Udskriv printvenlig   

Flere nyheder

18.11.16

Juleoptog Ribe

18.11.16

Driftsproblemer

13.05.16

Sydjysk 2016

gå til arkivet ->

Kursus med holistisk hesteterapeut Anne Tove Hansen

16-03-2015

Kære Dreki medlemmer,

 

Lørdag d. 18. April afholder rideklubben Fengur kursus med holistisk hesteterapeut Anne Tove Hansen.

 

Anne Tove er fra Norge og arbejder med en kombination af akupunktur, osteopati og kiropraktik i forbindelse med sine behandlinger af både heste, hunde og mennesker, derudover har hun stor viden omkring urter og naturlægemidler.

Hun er fast i Danmark ca. hver 8. uge, hvor hun efterhånden har bygget en stor kundekreds op i det sønderjydske, og der er stor efterspørgsel på hendes behandlinger. Hun er utrolig dygtig til at finde problemer på hestene, og hendes behandlingsmetoder er virkelig spændende. Derudover er hendes mand beslagsmed, så hun har også stor viden indenfor dette område. Foruden hestens almene velbefindende, er hun også meget obs på, at hesten er skoet/beskåret korrekt, og at udstyr passer, da det alt sammen indvirker på hestens bevægelsesmønster og kan give låsninger og skader.

Jeg bruger hende selv fast på mine heste og min ene hund.

 

Hun har sagt ja til at komme og holde foredrag om sin behandling med både teori og praksis ? praksis vil sige, at vi har to, for Anne Tove fremmede heste, som hun vil behandle, og hvor hun samtidig vil forklare, og man har mulighed for selv at mærke, hvis hun finder noget. Der plejer også at være gode tips til, hvordan man selv kan lave løsgørende øvelser med sin hest.

 

Kurset afholdes privat hos mig:

 

Rikke Nielsen

Borg 5

6261 Bredebro

 

Vi starter kl. 9.30 og forventer, at det tager ca. 5 timer. Pris for kurset inkl. frokost er 250 kr. for medlemmer af Fengur og 300 kr. for ikke-medlemmer. Tilmelding skal ske til mig på mail RNI@remove-this.ecco.com eller telefon 61752234. Tilmelding er bindende, og der betales på forhånd enten via bankoverførsel eller Mobilepay.

 

Jeg kan på forhånd garantere et virkelig spændende og lærerigt kursus, så skynd jer at melde til, vi har lige nogle enkelte pladser tilbage!