Gå til forsiden    Oversigt    Udskriv printvenlig   

Flere nyheder

18.11.16

Juleoptog Ribe

18.11.16

Driftsproblemer

13.05.16

Sydjysk 2016

gå til arkivet ->

Gædingakeppni Kursus

15-08-2015

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med Gædingakeppni?

Så har du nu chancen for at komme på 1 dagskursus med Amalie Møller- San Pedro søndag den 19. september på Hindsig Ridecenter

Der er plads til 10 Dreki ryttere i alt og prisen er 600 kr inkl fold eller boks. Der er bindende tilmelding og vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få deltagere.

 

Tilmelding til joanbitten@hansen.mail.dk - Først til mølle!

Amalie skriver følgende;

Gæðingakeppni er for alle, som elsker at ride og vise sin islandske hest - børn og voksne på alle niveauer. Jeg lover, at det er langt mere kompliceret at udtale Gæðingakeppni end det er at ride det:)  

Derfor tilbyder jeg i år kurser i Gædingakeppni.

På Island vurderes sporten Gæðingakeppni meget højt, og i norden er den ved at vinde mere og mere respekt. Gæðingakeppni-reglerne bærer meget præg af dyb respekt for hestene, og stor stolthed ved at vise dem frem. Formålet er at vise hestene uden, eller med et minimum af hjælpemidler samtidig med, at de yder deres ypperste. Disse værdier er for mig meget vigtige, og formålet med kurset er at få flere dygtige ryttere ud på gædingakeppni banerne. 

Jeg er uddannet gædingakeppni dommer og har efter min dommereksamen for to år siden, været aktiv dommer. Herudover har jeg de sidste to år været på det ?danske landshold? i GK. Jeg har endvidere titlen som Sjællandsk-, Dansk- og Nordisk Mester i Ungrytter flok. Herudover er jeg med i Gædingakeppni udvalget under Dansk Islandshesteforening. Jeg har desuden afholdt flere kurser, samt undervist i gædingakeppni de sidste par år.

1-dags kursus.

·         formiddag teori, eftermiddag programridning.

·         Der kan være så mange deltagere uden hest som i vil have med.

·         Der kan maks være 10 deltagere med hest.

·         Teorien vil foregå med powerpoint samt videoteori, og vil ca tage to timer.

·         Programridningen skal foregå på ovalbane. Rytterene ridder en ad gangen. Først deres planlagte program. Så snakker vi om programmet i plenum og rytteren får lov at prøve igen med de evt. nye rettelser. Dette tager ca. 15-20 minutter pr rytter.