Gå til forsiden    Oversigt    Udskriv printvenlig   

Flere nyheder

18.11.16

Juleoptog Ribe

18.11.16

Driftsproblemer

13.05.16

Sydjysk 2016

gå til arkivet ->

Kursus/"nørderi" i FITE TREC

27-04-2016

Jeg vil gerne tilbyde undervisning/"nørderi" i FITE TREC disciplinen - to lørdage i maj. Vi kommer kun til at træne/berøre to, af de tre, discipliner disse lørdage - nemlig PTV og MA.
Jeg er netop blevet færdig som dommer i FITE TREC - og har et ønske om at få det "skudt igang" her i klubben; derfor dette arrangement.

...

Sted: Ulla & Torben Marstrand, Hjortlundvej 116, 6760 Ribe

Tidspunkt: 7. maj & 21. maj fra 10.30 - 12.00.

Alle er velkomne - både med og uden hest! Ægtefæller mv, som har lidt teknisk snilde, er også mere end velkomne, idet vi i klubben skal have "snittet" diverse ting til vores træning og evt. afholdelse af stævne!

Selvom du ingen forkundskab har til FITE TREC er du velkommen - vi er ALLE nybegyndere i dette og skal blot have "sparket" interessen igang!

Man er velkommen til at medbringe madkurv mv. og nyde frokosten efterfølgende.

Af praktiske hensyn, har jeg brug for at du/I tilmelder jer til arrangementet og oplyser hvor mange og hvem I kommer, samt om det er med eller uden hest. Dette kan gøres på: annemettelyhne@icloud.com.
Her har I ligeledes mulighed for at stille uddybende spørgsmål til selve FITE TREC disciplinen, samt evt. uddybende spørgsmål vedr. ovenstående arrangement.

Glæder mig til at "dykke dybere" ned i denne disciplin, samt finde "lidelsesfæller" - så vi, i fremtiden, kan deles om at "nørde" videre.

Anne - Mette Lyhne