Gå til forsiden    Oversigt    Udskriv printvenlig   

Brugerlogin

Venligst indtast brugernavn og password for at logge ind.
Brugernavn:
Password:

Opret ny bruger

Retningslinier for rytterstue

 

Alle brugere af Drekis rytterstue opfordres til at benytte sig af en sober tone og behandle andre som man gerne selv vil behandles.

Køb, salg og bytte

Du skal være logget ind for at kunne oprette et indlæg
Kategorier: Arkiv:
 

Hej
Onsdag eftermiddag / aften i ulige uge fra kl. ca. 14.00 til 20.00 er der mulighed for få undervisning af Mette Kofoed. Mette underviser på alle niveauer og tager udgangspunkt i den enkelte hest og rytter. Se evt. mere under www.team-no.dk
Undervisningen finder sted på Hindsig Ridecenter, Ringkøbingvej 270, 6800 Varde, i ridehus. Der kan evt. være mulighed for at ride på ovalbane.
Undervisningen koster 225 kr. til Mette for ½ time undervisning og 25 kr. til Hindsig Ridecenter for leje af ridehus / bane.
Tilmelding til Annesofie Houmann Jensen 41402919 eller mail annesofiehoumannjensen@gmail.dk

Oprettet af: Ulla - tirsdag 26. februar 2013
Kategori: Salg

Jeg har et hingsteføl fra april 2012, som snarest muligt mangler nogle jævnaldrende at lege med. Så hvis du har samme "problem" er du velkommen til at ringe til mig, så kan vi tale om en løsning. Jeg har selv en ekstra ledig fold, men er også villig til at flytte ham.
Han er også til salg, så min. 3 er bedst, hvis de skal gå hos mig, hvis han skulle blive solgt.
Lidt om ham, hvis du er interesseret i at købe:
Han hedder Sokki fra Solbjerg, er efter Loftur fra Mödrufelli og morfar er Esjar fra Holtsmúla 1. Han har et super godt sind, velopdragen og meget tillidsfuld. Vant til at være i hænder dagligt. Kan tages på stald alene, bindes og strigles. Står pænt ved smed og dyrlæge, har været med i "byen", kørt i trailer. Vant til at blive sat ind i en boks alene, mens vi rider tur på hans mor og vallakken. Det tager han helt cool.
Er selvfølgelig passet med smed, ormekure, vacc. og kvalitetsfoder. Han viseer alle 5 gangarter på marken. Desuden har han en meget charmerende og speciel farve/aftegninger. Kastanjebrun med stjerne, snip, 4 hvide sokker og hvid hale.
Han sælges til hestkyndigt blivende hjem til rimelig pris, gerne på vilkår om første bud ved videresalg. Interesserede er velkommen til, at komme og hilse på ham. Jeg bor i Tjæreborg(6731) tlf:28106578
Med velig hilsen
Tina Kristensen

Oprettet af: tina - søndag 17. februar 2013
Kategori: Salg

Hvis begreber som dyrevelfærd og naturligt hestehold er vigtige for dig og din hest, så har vi fået plads til 2-3 heste mere på de store (10,5 ha), let kuperede marker skærmet af skovlignende randbeplantninger og med gamle brede læbælter flere steder på marken. I den ene ende af marken springer en kilde hvor kildevande løber i en bæk tværs over marken, sådan at hestene hele året rundt altid har adgang til frisk og køligt vand. Markerne er primært med naturgræs (lavt fruktan indhold) hvori der er sået foderurter og andre urter til forbedring af hestenes immunforsvar (Solfaxi frøblanding). Hestene går i én stor harmonisk flok bestående af hopper, vallakker, ungheste og plage.
Hvis du er blevet interesseret i denne annoncetekst bedes du læse hele den detaljerede beskrivelse på på www.joras.dk under annoncemarkedet under rubrikken Stald/græsning tilbydes/søges fra den 14-02-2013. Her kan du få alle detaljerede oplysninger, priser fra 400 kr/mdr og muligheder mv. eller du kan bare ringe/maile til
Bodil - 2334 4158
Leif - 2166 4675

Oprettet af: Stutteri Sjelborgdalen - torsdag 14. februar 2013
Kategori: Salg

Her ses bjartur:

Oprettet af: Ditte - fredag 04. januar 2013
Kategori: Salg

Her ses vængur:

Oprettet af: Ditte - fredag 04. januar 2013
Kategori: Salg