Gå til forsiden    Oversigt    Udskriv printvenlig   

Brugerlogin

Venligst indtast brugernavn og password for at logge ind.
Brugernavn:
Password:

Opret ny bruger

Retningslinier for rytterstue

 

Alle brugere af Drekis rytterstue opfordres til at benytte sig af en sober tone og behandle andre som man gerne selv vil behandles.

Køb, salg og bytte

Du skal være logget ind for at kunne oprette et indlæg
Kategorier: Arkiv:
 
HINGSTEFØL SØGER LEGEKAMMERATER

Jeg har et hingsteføl fra april 2012, som snarest muligt mangler nogle jævnaldrende at lege med. Så hvis du har samme "problem" er du velkommen til at ringe til mig, så kan vi tale om en løsning. Jeg har selv en ekstra ledig fold, men er også villig til at flytte ham.
Han er også til salg, så min. 3 er bedst, hvis de skal gå hos mig, hvis han skulle blive solgt.
Lidt om ham, hvis du er interesseret i at købe:
Han hedder Sokki fra Solbjerg, er efter Loftur fra Mödrufelli og morfar er Esjar fra Holtsmúla 1. Han har et super godt sind, velopdragen og meget tillidsfuld. Vant til at være i hænder dagligt. Kan tages på stald alene, bindes og strigles. Står pænt ved smed og dyrlæge, har været med i "byen", kørt i trailer. Vant til at blive sat ind i en boks alene, mens vi rider tur på hans mor og vallakken. Det tager han helt cool.
Er selvfølgelig passet med smed, ormekure, vacc. og kvalitetsfoder. Han viseer alle 5 gangarter på marken. Desuden har han en meget charmerende og speciel farve/aftegninger. Kastanjebrun med stjerne, snip, 4 hvide sokker og hvid hale.
Han sælges til hestkyndigt blivende hjem til rimelig pris, gerne på vilkår om første bud ved videresalg. Interesserede er velkommen til, at komme og hilse på ham. Jeg bor i Tjæreborg(6731) tlf:28106578
Med velig hilsen
Tina Kristensen

Oprettet af: tina - søndag 17. februar 2013
Kategori: Salg

Hej. 

jeg har et hingste føl fra 2013, som gerne vil låne din hingst. Jeg har ham opstaldet i 9530 Støvring, i en privat stald. Du skriver at du gerne vil flytte din hingst. Er du interreseret i mit tilbud? Pris må vi lige snakke om.

min hingst er en oldenborg, som er utrolig rar, men savner en som vil lege med ham.

venlig hilsen 

heidi klemmensen

Oprettet af: Heidi - mandag 24. juni 2013