Gå til forsiden    Oversigt    Udskriv printvenlig   

Brugerlogin

Venligst indtast brugernavn og password for at logge ind.
Brugernavn:
Password:

Opret ny bruger

Retningslinier for rytterstue

 

Alle brugere af Drekis rytterstue opfordres til at benytte sig af en sober tone og behandle andre som man gerne selv vil behandles.

Køb, salg og bytte

Du skal være logget ind for at kunne oprette et indlæg
Kategorier: Arkiv:
 
Løsdrift ved Sjelborg Strand nordvest for Esbjerg

Hvis begreber som dyrevelfærd og naturligt hestehold er vigtige for dig og din hest, så har vi endnu plads til 1-2 heste mere på de store (10,5 ha), let kuperede marker skærmet af skovlignende randbevoksninger og med gamle brede læbælter tværs over markerne. I den ene ende af arealerne springer en kilde/løber en bæk tværs over marken, sådan at hestene hele året rundt altid har adgang til frisk og køligt vand. Markerne er primært med naturgræs (lavt fruktan indhold), hvori der er isået foderurter og andre urter til forbedring af hestenes immunforsvar (Solfaxi frøblanding). Hestene går i én stor harmonisk flok bestående af hopper, vallakker, ungheste og plage (selvfølgelig kun kastrerede handyr).
Hvis du er blevet interesseret i denne annoncetekst bedes du læse hele den detaljerede beskrivelse på www.joras.dk under annoncemarkedet under rubrikken Stald/græsning tilbydes/søges fra den 30-03-2013. Her kan du få alle detaljerede oplysninger, priser fra 400 kr/mdr og muligheder mv. eller du kan bare ringe/maile til
Bodil 2334 4158 eller Leif 2166 4675

Oprettet af: Leif Wagner Jørgensen - lørdag 30. marts 2013
Kategori: Salg