Gå til forsiden    Oversigt    Udskriv printvenlig   

Brugerlogin

Venligst indtast brugernavn og password for at logge ind.
Brugernavn:
Password:

Opret ny bruger

Retningslinier for rytterstue

 

Alle brugere af Drekis rytterstue opfordres til at benytte sig af en sober tone og behandle andre som man gerne selv vil behandles.

Køb, salg og bytte

Du skal være logget ind for at kunne oprette et indlæg
Kategorier: Arkiv:
 
Billig opstaldning tilbydes

Til 1 islænder. Bor I nærheden af Tjæreborg. God stor løsdrift, store folde( ca. 3 hektar opdelt i mindre folde). Ridebane 20x60, stald med 3 bokse, som kan benyttes ved smed/dyrlæge,gode tur muligheder. Næsten altid nogen at ride med, da jeg har parter til mine 2 rideheste. Vi er "piger" alle omkring de 40.
Hestene er en harmonisk blandet flok. Hoppe på 6 år, vallak på 13 år og vallak på 1 år.
Jeg kan tilbyde fuld pasning, med opsyn mange gange om dagen, da jeg har dem hjemme. De går her i sommerhalvåret delvis på græs og ellers tilbydes de hø ad libitum og halm i løsdriften. Om vinteren bliver de fodret efter behov og ellers hø ad libitum.
Grunden til at jeg tilbyder  billig opstaldning er bl.a. at en flok på 3 er problematisk, når vi gerne vil ride ud sammen, er føllet ikke så glad for at blive efterladt alene tilbage længere.
Prisen er 500 kr. i måneden. Dette er inkl. hø/halm og opsyn, så du ikke behøver at komme hver dag. Vitaminer og foder derudover er dog for egen regning.
Så står du og mangler et lille roligt sted til din islænder, hvor den bliver passet godt og den daglige håndtering foregår stille og roligt og på hestenes præmisser, er du velkommen til at kontakte mig. 
Mvh Tina
28106578
 


 
 
 

Oprettet af: tina - fredag 14. juni 2013
Kategori: Salg